Velkommen til Herlev Byskole

Herlev Byskole er en skole med ca. 850 elever fra 0.-9. klasse. Vi er en moderne skole med fokus på læring.
Vi søger hele tiden at være på forkant med udviklingen, og som en moderne folkeskole er der kort vej fra beslutning til handling.

Vores hverdag er præget af en glad og positiv kultur med tydelige rammer og klare forventninger til hinanden. Det giver ro, tryghed og plads til læring

På Herlev Byskole har vi den vision at skolen er vores skole, hvor vi med udgangspunkt i den enkeltes og de fælles muligheder styrker og udvikler krop, hjerne og hjerte. Her udvikler vi bæredygtige mennesker til den virkelighed, som kommer dem i møde.

Det er vores intention at udvikle os som en rummelig, fleksibel, kreativ og fælles skole, hvor der er fokus på styrkelse af børn og unges faglige og sociale kundskaber. Læringsstile, læringsrum, sammenhold og fællesskab samt holddannelse er blandt vores pædagogiske værktøjer.

Jul på Herlev Byskole

SKOLESTART 2019

Tillykke til vores dygtige elever

I dag har eleverne gået Lucia-optog på Herlev Byskole.
Der sænker sig en julefred over forsamlingen, når det flotte optog med klare stemmer synger sig igennem gangene. Lyset er slukket og kun kerterne lyser op i vintermørket.

I aften går de så turen igen til indskolingens julefesten i aften.

Skolen er så fint pyntet alle steder, så ingen kan undgå at komme i julestemning.

Juleferien sniger sig også lige så langsomt ind på os og allerede på torsdag d. 20. december er det sidste dag inden juleferien.

Vi mødes igen torsdag d. 3. januar 2019

God jul og godt nytår
                                                     Fra alle glade børn og voksne på
                                                                   Herlev Byskole

Vi er så stolte over, at flere af vores elever er gået videre til Landsmesterskaberne.

I Holdopgaven er det:

"Caspers Disciple":   Casper, Albin, Nora og Sylvia
"Holdet":                 Victor, Jannik, Nicklas og Oliver Kurt

I faget dansk er det:   Louise og Victor
I faget historie er det: Simone

Alle har klaret sig rigtig flot i de regionale mesterskaber. Caspers disciple og Simone fik bl.a. en flot førsteplads i Region Hovedstaden.

STORT TILLYKKE TIL DEM ALLE

Den 24. januar 2019 skal de så dyste mod de andre finalister fra hele landet.

Vi ønsker dem held og lykke og glæder os til at følge deres resultater.

Film om Herlev Byskole