Velkommen til Herlev Byskole

Herlev Byskole er en skole med ca. 850 elever fra 0.-9. klasse. Vi er en moderne skole med fokus på læring.
Vi søger hele tiden at være på forkant med udviklingen, og som en moderne folkeskole er der kort vej fra beslutning til handling.

Vores hverdag er præget af en glad og positiv kultur med tydelige rammer og klare forventninger til hinanden. Det giver ro, tryghed og plads til læring

På Herlev Byskole har vi den vision at skolen er vores skole, hvor vi med udgangspunkt i den enkeltes og de fælles muligheder styrker og udvikler krop, hjerne og hjerte. Her udvikler vi bæredygtige mennesker til den virkelighed, som kommer dem i møde.

Det er vores intention at udvikle os som en rummelig, fleksibel, kreativ og fælles skole, hvor der er fokus på styrkelse af børn og unges faglige og sociale kundskaber. Læringsstile, læringsrum, sammenhold og fællesskab samt holddannelse er blandt vores pædagogiske værktøjer.

SKOLESTART 2019

A la Aladdin

Indbydelse til besøgsdage på Herlev Byskole

Kære alle kommende skolestartere

Vi glæder os til at se jer alle sammen til besøgsdage på på følgende datoer:

Afd. ENG: Onsdag d. 20. februar kl. 10-12
Afd. ELV:  Torsdag d 21. februar kl. 10-12

På denne dag skal vi lære skolen at kende. Der vil være mulighed for at lege med vores legetøj samt at være kreative. Derudover vil I også kunne gå i salen og lege. I løbet af besøget, skal vi have taget billeder af jer alle.

Afd. ENG: Onsdag d. 27. marts kl.10-12
Afd. ELV:  Fredag d. 29. marts kl.10-12

Denne gang skal vi være kreative, gå i salen og lege udenfor. Dem der ikke har fået taget billeder, skal have gjort det i dag.

Når I kommer, skal I lægge Jeres tøj (se skilte når I kommer) og begge dage er I velkomne til at blive og spise Jeres madpakker.

Mange hilsner og på gensyn
Skolestarter-teamet

Igen i år har mellemtrinnet vist deres store talenter, da de opførte årets teaterkoncert A la Aladdin på Klauzdal.

En flot præstation af både sangere, musikere, skuespillere og scenografer.

Forud for selv kulminationen i februar har der været et stort forarbejde med at stable forestillingen på benene.

Der bliver afholdt auditions og eleverne samarbejder på tværs af klasserne med kulisser, kostumer, rekvisitter, prøver og meget mere.

Eleverne bliver godt rystet sammen under forløbet, så det lærer hinanden at kende på tværs af matriklerne.

Gå ind på facebook og se/hør klip fra forestillingerne.

Film om Herlev Byskole