Velkommen til Herlev Byskole

På Herlev Byskole arbejder vi med, at skolen er vores skole, hvor vi med udgangspunkt i den enkeltes og de fælles muligheder styrker og udvikler krop, hjerne og hjerte. Her udvikler vi bæredygtige mennesker til den virkelighed, som kommer dem i møde.

På Herlev Byskole arbejder vi som én skole, med én opgave og ét personale i tidsrummet 6.30-21.30.

Skoledagen er præget af en god og positiv ånd, hvor læring i fællesskabet og venskabsklasser er del af det at være én blandt mange.

Skolen er beliggende på 2 matrikler og er opdelt i 3 samarbejdende afdelinger med fællesanvendte lokaler og bygninger.

Matriklerne er Afd. Eng og afd. Elverhøj

• Indskoling, med SFO for 0.-3. kl., beliggende på både Eng og Elverhøj
  • Mellemtrin, med klub for 4.-6. k., beliggende på både Eng og Elverhøj
  • Overbygning, med Unge cafe for 7.-9. kl., beliggende på Eng

Skolen har 4-5 spor med ca. 810 elever. Heraf går flere end 340 i SFO og flere end 180 i Klub

Personalet udgør ca. 105 fastansatte medarbejdere.

Hanne Hansen den 13-10-2017
    Kære Børn- Unge og Forældre på Herlev Byskole,

Tusind tak for en flot og bevægelsesfyldt motionsdag,- rundt om vore matrikler har vi haft smilende og glade børn der har løbet rigtig mange kilometer,- ligeså har vi haft hjælpsomme forældre der har deltaget og vores lærere og pædagoger har heppet og holdt alle godt igang.

Rigtig god efterårsferie til jer alle,- tak for lån af Herlev's Bedste børn og unge,

Vi ses igen til skolegang d. 23.10.17. kl. 8.

SFO og Klub har åbent i uge 42 og er på afd. Elverhøj.

Med venlig Hilsen

Hanne Hansen