Velkommen til Herlev Byskole

Herlev Byskole er en skole med ca. 850 elever fra 0.-9. klasse. Vi er en moderne skole med fokus på læring.
Vi søger hele tiden at være på forkant med udviklingen, og som en moderne folkeskole er der kort vej fra beslutning til handling.

Vores hverdag er præget af en glad og positiv kultur med tydelige rammer og klare forventninger til hinanden. Det giver ro, tryghed og plads til læring

På Herlev Byskole har vi den vision at skolen er vores skole, hvor vi med udgangspunkt i den enkeltes og de fælles muligheder styrker og udvikler krop, hjerne og hjerte. Her udvikler vi bæredygtige mennesker til den virkelighed, som kommer dem i møde.

Det er vores intention at udvikle os som en rummelig, fleksibel, kreativ og fælles skole, hvor der er fokus på styrkelse af børn og unges faglige og sociale kundskaber. Læringsstile, læringsrum, sammenhold og fællesskab samt holddannelse er blandt vores pædagogiske værktøjer.

SKOLESTART 2019

Mellemtrinnets discofest

100 dages fest

Et brag af en discofest for mellemtrinnets elever er i gang på afd. ENG.
Hvert år den 2. torsdag i januar holder alle vores 4., 5. og 6. klasser discofest.
Alle klasser har en bod og der kommer en DJ og sørger for festlig musik. Til discofesten er der mødepligt, da det er en stor del af det at være skoleelev at hygge sig socialt med sine venner.

Boderne er enten noget man kan spise eller drikke eller en aktivitet, man kan prøve. Til dette køber alle elever et klippekort.

Idag torsdag d. 16. januar 2019 har 0.klasserne og 1. klasserne gået i skole i 100 dage. (talt fra skolestart i august).
Det blev fejret på begge matrikler med hygge,fest og ballade.

Forældrene havde blandt andet bagt 100 flotte kager.

Der blev talt til 100 på mange forskellige måder og så var der gaver til fælles leg og fornøjelse.

Skolen flager hele dagen og børnene kan huske deres 100-dages-fest flere år efter.

Film om Herlev Byskole