Velkommen til Herlev Byskole

Herlev Byskole er en skole med ca. 850 elever fra 0.-9. klasse. Vi er en moderne skole med fokus på læring.
Vi søger hele tiden at være på forkant med udviklingen, og som en moderne folkeskole er der kort vej fra beslutning til handling.

Vores hverdag er præget af en glad og positiv kultur med tydelige rammer og klare forventninger til hinanden. Det giver ro, tryghed og plads til læring

På Herlev Byskole har vi den vision at skolen er vores skole, hvor vi med udgangspunkt i den enkeltes og de fælles muligheder styrker og udvikler krop, hjerne og hjerte. Her udvikler vi bæredygtige mennesker til den virkelighed, som kommer dem i møde.

Det er vores intention at udvikle os som en rummelig, fleksibel, kreativ og fælles skole, hvor der er fokus på styrkelse af børn og unges faglige og sociale kundskaber. Læringsstile, læringsrum, sammenhold og fællesskab samt holddannelse er blandt vores pædagogiske værktøjer.

Jul på Herlev Byskole

SKOLESTART 2019

Tillykke til vores dygtige elever

Julestemningen breder sig langsomt - men sikkert - på Herlev Byskole. Onsdag d. 28. november klippede mellemtrinnet det smukkeste julestads, som allerede pynter på skolen. I løbet af eftermiddagen bredte duften af nybagte æbleskiver sig så tænderne løb i vand.
Fredag d. 30. november var det så indskolingens tur til at klippe julestads og til morgensamlingen i Højen var alle nisserne samlet til morgensang.
I 5L var der morgenmad og julebingo for elever og forældre.

Og så er der kommet juletræer, som står så fint pyntet, med julepynt lavet af vores dygtige og kreative elever.

Det tegner godt............ ho ho hoo

Vi er så stolte over, at flere af vores elever er gået videre til Landsmesterskaberne.

I Holdopgaven er det:

"Caspers Disciple":   Casper, Albin, Nora og Sylvia
"Holdet":                 Victor, Jannik, Nicklas og Oliver Kurt

I faget dansk er det:   Louise og Victor
I faget historie er det: Simone

Alle har klaret sig rigtig flot i de regionale mesterskaber. Caspers disciple og Simone fik bl.a. en flot førsteplads i Region Hovedstaden.

STORT TILLYKKE TIL DEM ALLE

Den 24. januar 2019 skal de så dyste mod de andre finalister fra hele landet.

Vi ønsker dem held og lykke og glæder os til at følge deres resultater.

Film om Herlev Byskole