Velkommen til Herlev Byskole

Herlev Byskole er en skole med ca. 850 elever fra 0.-9. klasse. Vi er en moderne skole med fokus på læring.
Vi søger hele tiden at være på forkant med udviklingen, og som en moderne folkeskole er der kort vej fra beslutning til handling.

Vores hverdag er præget af en glad og positiv kultur med tydelige rammer og klare forventninger til hinanden. Det giver ro, tryghed og plads til læring

På Herlev Byskole har vi den vision at skolen er vores skole, hvor vi med udgangspunkt i den enkeltes og de fælles muligheder styrker og udvikler krop, hjerne og hjerte. Her udvikler vi bæredygtige mennesker til den virkelighed, som kommer dem i møde.

Det er vores intention at udvikle os som en rummelig, fleksibel, kreativ og fælles skole, hvor der er fokus på styrkelse af børn og unges faglige og sociale kundskaber. Læringsstile, læringsrum, sammenhold og fællesskab samt holddannelse er blandt vores pædagogiske værktøjer.

Trafikpolitik

Skøn september

Fællesskabsaften

Vi vil sætte fokus på trafiksikkerheden omkring skolen.

I folkeskoleloven står der, at færdselslære er et obligatorisk emne, som alle elever skal undervises i.

Skolebestyrelsen besluttede derfor at nedsætte et udvalg, som fik følgende kommissorium:

• At udarbejde principper for trafikundervisningen på skolen
  • At komme med forslag til, hvordan alle sikrest kan færdes til og fra skolen herunder sikre skoleveje

Kære forældre, tag godt imod politikken og hjælp alle med at overholde den.

Med Venlig Hilsen
Skolebestyrelsen ved Herlev Byskole,
Efterår 2017

http://herlevbyskole.skoleporten.dk/sp/p572614/text/Trafikpolitik Herlev Byskole

På Herlev Byskole har vi "Skøn September"

Som altid er der en fed præmie til den vindende klasse og konkurrencen bliver afgjort på afdelingsplan.

Vi vil i vores daglige gang på skolen bemærke, hvordan eleverne agerer jf de opstillede kriterier.

Denne gang har vi fokus på:
1. et opryddeligt og pænt miljø på skolen, dvs. at der er ryddet op i klasser, på gange samt på fællesarealer.
Ledelsen vil sammen med servicemedarbejderne og rengøring følge op på dette, og i slutningen af måneden beslutte, hvilken klasse der har gjort en ekstraordinær god indsats.

2. det psykiske miljø på skolen, dvs. alle skal have det rart og godt, tale og svare pænt, hilse og sige god morgen og være aktiv deltagende på samlinger mm.

Onsdag d. 12.9. 2018 afholdt  Herlev Byskole første Fællesskabsdag- aften for vores ældste elever.

En kæmpe succes blev det, da  + 50 unge deltog i fællesskaber på tværs af årgange og klasser.

Der var plads til fordybelse i udarbejdelse af smykker i genbrugsmaterialer, musikalske samspil, hvor talenter blev luftet.

Gaming, både  elektronisk og brætspil. Boldspil, leg og hygge og alle nød køkkenholdets kulinariske ret.

Tak til alle jer der deltog og bidrog til en rigtig dejlig dag/aften, vi ses snart igen.

Film om Herlev Byskole