Velkommen til Herlev Byskole

Herlev Byskole er en skole med ca. 850 elever fra 0.-9. klasse. Vi er en moderne skole med fokus på læring.
Vi søger hele tiden at være på forkant med udviklingen, og som en moderne folkeskole er der kort vej fra beslutning til handling.

Vores hverdag er præget af en glad og positiv kultur med tydelige rammer og klare forventninger til hinanden. Det giver ro, tryghed og plads til læring

På Herlev Byskole har vi den vision at skolen er vores skole, hvor vi med udgangspunkt i den enkeltes og de fælles muligheder styrker og udvikler krop, hjerne og hjerte. Her udvikler vi bæredygtige mennesker til den virkelighed, som kommer dem i møde.

Det er vores intention at udvikle os som en rummelig, fleksibel, kreativ og fælles skole, hvor der er fokus på styrkelse af børn og unges faglige og sociale kundskaber. Læringsstile, læringsrum, sammenhold og fællesskab samt holddannelse er blandt vores pædagogiske værktøjer.

Bag for en sag

SKOLESTART 2019

Fællesskabsaften

Torsdag d. 11. oktober var der gang i den i SFO'en
Herlev Byskole deltog ogen i år i Børns Vilkårs projekt: Bag for en sag.
Forældrene bidrog med flotte og lækre kager og overskuddet går ubeskåret til Børnetelefonen.
Der var godt besøgt og mon ikke der var nogen, der fik spist sig til en mavepine

Læs mere nedenfor

Kære kommende forældre til skolestartere 2019

Jeres barn skal starte på Herlev Byskole til maj og som et led i brobygningen indbyder vi alle børn og forældre til

Åbent hus tirsdag d 6. november

Afd. Elv 17:00-18:30

Afd. Eng 17:15-18:45

Denne dag vil personale fra indskolingen tage imod jer og jeres børn og give et indblik i en dag på Herlev Byskole, der jo både dækker skole og fritid.

Vi glæder os til at møde jer og jeres børn.

På gensyn
Herlev Byskole

Onsdag d. 12.9. 2018 afholdt  Herlev Byskole første Fællesskabsdag- aften for vores ældste elever.

En kæmpe succes blev det, da  + 50 unge deltog i fællesskaber på tværs af årgange og klasser.

Der var plads til fordybelse i udarbejdelse af smykker i genbrugsmaterialer, musikalske samspil, hvor talenter blev luftet.

Gaming, både  elektronisk og brætspil. Boldspil, leg og hygge og alle nød køkkenholdets kulinariske ret.

Tak til alle jer der deltog og bidrog til en rigtig dejlig dag/aften, vi ses snart igen.

Film om Herlev Byskole